Lue parhaat vinkit, joilla löydät halpoja autoja!

Etsitkö halpoja autoja? Lue alhaalta vinkit, joiden avulla se onnistuu! Halutessasi voit kilpailuttaa autolainatarjouksia jopa 60 000 € asti 1 - 15 vuoden laina-ajalla.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhteistyökumppanit

Halpoja autoja: löydä parhaat tarjoukset ja säästä rahaa

Lue alhaalta vinkit, joiden avulla löydät halpoja autoja.

500 euron auto

Jos etsit halpoja autoja, voit löytää esimerkiksi 500 euron autoja. Tällaiset autot sopivat sinulle, joka haluat päästä liikkumaan omalla autolla mahdollisimman edullisesti. On kuitenkin tärkeää tarkastaa auton kunto ennen ostamista, jotta tiedät, mihin rahasi laitat. Voit harkita myös hieman kalliimpia vaihtoehtoja paremman kunnon toivossa.

Auto 1000e

Jos budjettisi on hieman suurempi, voit löytää 1000 euron autoja. Näissä autoissa saatat saada enemmän ominaisuuksia ja paremman kunnon. Tässä hintaluokassa voit löytää sekä bensiini- että dieselkäyttöisiä autoja, joten voit valita sopivimman vaihtoehdon tarpeisiisi nähden. Muista tarkistaa auton huoltokirja ja varusteet ennen ostamista.

Paras auto 3000 eurolla

Kolmen tuhannen euron hintaluokassa voit löytää jo laadukkaampia autoja, jotka sopivat erilaisiin käyttötarkoituksiin. Paras auto 3000 eurolla voi olla varusteltu seuraavasti:

 • Ilmastointi
 • Vakionopeudensäädin
 • Ajotietokone
 • Kahdet renkaat

Lisäksi näissä autoissa on yleensä alhaisempi kilometrimäärä ja parempi yleiskunto. Auton valinnassa kannattaa ottaa huomioon myös polttoaineenkulutus ja muut ylläpitokustannukset.

Kun löydät sopivan auton, muista kilpailuttaa autolaina autonrahoitus.com-palvelussa. Palvelun avulla voit kilpailuttaa autolainaa jopa 60 000 euroon asti 1 – 15 vuoden laina-ajalla. Autolainaa voi saada jos luottotiedot ovat kunnossa, olet vähintään 18-vuotias sekä sinulla on säännölliset tulot. Lainapäätös tehdään heti, mutta autolainaa voi saada tilille jopa samana päivänä tai korkeintaan muutaman päivän sisällä.

Käytetyt autot

Hyvät käytetyt autot

Kun olet etsimässä hyviä käytettyjä autoja, on tärkeää ottaa huomioon auton kunto, ajokilometrit ja hinta. Onneksi on olemassa nettisivustoja, joista voit löytää laajan valikoiman erilaisia käytettyjä autoja jokaista budjettia ja käyttötarkoitusta varten. Muista kilpailuttaa autolaina autonrahoitus.com-palvelussa saadaksesi parhaan mahdollisen lainan käytetyn auton hankintaan.

Halpoja käytettyjä autoja

Jos etsit edullisten käytettyjen autojen valikoimaa, on hyvä vertailla eri vaihtoehtoja ja niiden hintoja. Voit löytää auton jopa alle 10 000 euron hintaan, joka on edullinen ja kestävä. Auton ylläpitokustannukset tulee huomioida, joten valitse järkevästi ja muista kysyä neuvoa tarvittaessa.

 • Edulliset autot
 • Kestävyys
 • Ylläpitokustannukset

Autonrahoitus.com-palvelun avulla saat kilpailutettua autolainan nopeasti ja helposti, jopa 60 000 euroon asti 1 – 15 vuoden laina-ajalla. Näin voit rahoittaa edullisen käytetyn auton ostamisen joustavasti. Sinulle voidaan myöntää autolaina, jos luottotietosi ovat kunnossa, olet vähintään 18-vuotias ja sinulla on säännölliset tulot.

Keltainen pörssi käytetyt autot

Keltainen pörssi on tunnettu paikka, josta löytyy käytettyjä autoja. Sieltä saatat löytää autoja eri hintaluokista ja eri merkeistä, kuten halvat autot. Keltaisen pörssin laajasta valikoimasta löytyy varmasti sopiva auto sinun tarpeisiisi.

 • Eri hintaluokat
 • Monipuolinen valikoima
 • Selaa ja vertaile

Kun olet löytänyt sopivan auton, muista kilpailuttaa autolaina autonrahoitus.com-palvelun avulla. Kilpailutuksen ansiosta saat nopean ja joustavan ratkaisun autolainan saamiseen, jopa samana päivänä tai muutaman päivän sisällä.

Onnea auton etsintään ja muista nauttia matkasta!

Vaihtoautot

Edulliset vaihtoautot

Etsiessäsi edullista vaihtoautoa, on tärkeää tutkia eri vaihtoehtoja ja vertailla hintoja. Voit tarkastella Nettiauto ja Autotalli.com -sivustoja löytääksesi juuri sinulle sopivan edullisen vaihtoauton. Halvat autot eivät aina tarkoita huonoa laatua, sillä voit löytää hyväkuntoisen ja kestävän auton pienellä budjetilla.

Tässä on esimerkki siitä, kuinka voit vertailla eri autoja:

Merkki ja malli Hintaluokka Kilometrimäärä Vuosimalli
Ford Fiesta Alle 5000 € 100 000 km 2010
Toyota Yaris Alle 10 000 € 50 000 km 2015

Halvat vaihtoautot

Halvat vaihtoautot löytyvät myös usein Vaihtoautomaasta ja J. Rinta-Joupin valikoimasta. Näistä paikoista voit löytää auton jopa alle 5000 euron tai jopa alle 1000 euron. Muista kuitenkin tarkastaa auton kunto ja huoltohistoria ennen ostopäätöstä.

Voit kilpailuttaa autolainaa autonrahoitus.com -palvelussa. Palvelun avulla voit kilpailuttaa autolainaa jopa 60 000 euroon asti 1 – 15 vuoden laina-ajalla. Autolainaa voi saada, jos luottotiedot ovat kunnossa, olet vähintään 18-vuotta sekä sinulla on säännölliset tulot. Lainapäätös tehdään heti, mutta autolainaa voi saada tilille jopa samana päivänä tai korkeintaan muutaman päivän sisällä.

Erikoiset autot

Halpa urheiluauto

Halpoja urheiluautoja löytyy monelta eri valmistajalta. Vaikka ne eivät välttämättä kilpaile huippuluokan superautojen kanssa suorituskyvyn osalta, ne tarjoavat silti hauskaa ajoelämystä edulliseen hintaan. Joitain esimerkkejä halvoista urheiluautoista ovat Mazda MX-5, Ford Mustang ja Chevrolet Camaro.

Kun etsit halpaa urheiluautoa, on tärkeää tutkia eri vaihtoehtoja ja miettiä, mitkä ominaisuudet ovat sinulle tärkeitä. Halvat urheiluautot saattavat tulla riisutummilla varusteilla ja pienemmillä moottoreilla, mutta voit silti löytää autoja, jotka tarjoavat hyvän suorituskyvyn ja mukavuuden.

Ennen auton hankkimista on hyvä kilpailuttaa autolaina. Autonrahoitus.com-palvelussa voit kilpailuttaa autolainaa jopa 60 000 euroon asti 1 – 15 vuoden laina-ajalla. Autolainaan soveltuvuus edellyttää vähintään 18-vuoden ikää, luottotietojen olevan kunnossa ja säännöllisiä tuloja. Lainapäätös tehdään heti, ja autolainan voi saada tilille jopa samana päivänä tai korkeintaan muutaman päivän sisällä.

Halpojen urheiluautojen vertailu on tärkeää, jotta löydät juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. On tärkeää ottaa huomioon auton hinta, huoltokustannukset, kulutus, sekä ajomukavuus ja suorituskyky. Tutustu eri vaihtoehtoihin ja löydä unelmiesi halpa urheiluauto!

Hyvä edullinen auto

Halpoja autoja etsiessä on hyvä pitää mielessä muutamia tärkeitä tekijöitä kuten auton käyttökustannukset, huollon tarve ja vakuutusmaksut. Hyvä edullinen auto alle 10 000€ löytyy esimerkiksi täältä. Ehdotettuja malleja ovat:

 • Hyundai i20
 • Toyota Yaris, Avensis ja Corolla
 • Honda Civic ja Accord
 • Kia Ceed

Kaikki nämä autot ovat tunnettuja pienestä kulutuksestaan ja kohtuullisista huoltokustannuksistaan.

Kun olet löytänyt sopivan auton, muista kilpailuttaa autolaina. Autonrahoitus.com -palvelussa voit kilpailuttaa autolainaa jopa 60 000 euroon asti 1 – 15 vuoden laina-ajalla. Autolainaa voi saada, jos luottotiedot ovat kunnossa, olet vähintään 18-vuotta sekä sinulla on säännölliset tulot. Lainapäätös tehdään heti, mutta autolainaa voi saada tilille jopa samana päivänä tai korkeintaan muutaman päivän sisällä.

Pidä edellä mainittuja vinkkejä mielessä, kun etsit hyvää edullista autoa. Panosta auton laadukkuuteen ja taloudellisuuteen pitkällä tähtäimellä. Muista myös tarkastella autojen hintoja ja kilpailuttaa tarjouksia eri autoliikkeistä. Näin löydät parhaan mahdollisen auton juuri sinulle ja säästät rahaa pitkällä aikavälillä.