Auton ostaminen - Näillä vinkeillä onnistut autokaupoilla!

Lue vinkit auton ostamiseen alhaalta. Voit halutessasi kilpailuttaa autorahoituksen palvelumme avulla.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhteistyökumppanit

Auton ostaminen onnistuu näiden vinkkien avulla

Auton ostaminen voi olla monimutkaista, mutta seuraa näitä vinkkejä ja voit tehdä auton hankinnan helposti.

Kilpailuta autolaina: Varmista, että saat parhaan mahdollisen rahoituksen autollesi. Autonrahoitus.com on erinomainen palvelu, joka auttaa sinua kilpailuttamaan autolainaa jopa 60 000 euroon asti 1 – 15 vuoden laina-ajalla. Autolainaa voit saada, jos luottotiedot ovat kunnossa, olet vähintään 18-vuotias ja sinulla on säännölliset tulot. Lainapäätös tehdään heti ja autolainaa voi saada tilille jopa samana päivänä tai korkeintaan muutaman päivän kuluessa.

Valmistaudu huolella: Ennen autokauppaa tutustu eri automerkkeihin ja -malleihin, jotta tiedät, mikä sopisi parhaiten tarpeisiisi. Muista myös tarkistaa auton historia, jotta tiedät, onko kyseessä hyvä ostos vai ei.

Vertaile auton hinta: Eri autoliikkeet ja yksityismyyjät saattavat pyytää erilaisia hintoja samasta autosta. Tehokas vertailu auttaa löytämään oikean hinnan autollesi. Kannattaa tarkastella erilaisia myyntikanavia, kuten autoliikkeitä ja nettisivustoja.

Neuvottele: Älä pelkää neuvotella auton hinnasta ja ehdoista myyjän kanssa. Tämä auttaa sinua saamaan paremman diilin, joka voi säästää sinulle huomattavan summan rahaa pitkällä aikavälillä.

Uuden auton ostaminen

Uuden auton ostaminen on jännittävä ja tärkeä päätös. Tässä osiossa käsitellään uuden auton ostoa liikkeestä ja kuinka voit kilpailuttaa autolainan Autonrahoitus.com -palvelun avulla.

Uuden auton osto liikkeestä

Kun ostat uuden auton liikkeestä, on tärkeää ottaa huomioon seuraavat seikat:

 1. Vertaile eri automerkkejä ja malleja.
 2. Tutki auton ominaisuudet, kuten polttoaineenkulutus, moottori ja turvallisuusominaisuudet.
 3. Selvitä, millaisia takuita ja huoltopalveluita liike tarjoaa.
 4. Käy koeajolla ja varmista, että auto sopii sinulle ja tarpeisiisi.

Muista myös kilpailuttaa autolaina, jotta saat parhaan mahdollisen rahoituksen uudelle autollesi. Autonrahoitus.com -palvelu voi auttaa sinua tässä. Palvelun avulla voit kilpailuttaa autolainaa jopa 60 000 euroon asti, 1-15 vuoden laina-ajalla.

Jos luottotietosi ovat kunnossa, olet vähintään 18-vuotias ja sinulla on säännölliset tulot, voit saada autolainaa palvelun kautta. Lainapäätös tehdään heti, ja autolaina voi olla tililläsi jopa samana päivänä tai korkeintaan muutaman päivän sisällä.

Älä unohda kilpailuttaa autolainaasi autonrahoitus.com -palvelussa, jotta voit nauttia uudesta autosta mahdollisimman edullisin ehdoin.

Käytetyn auton osto yksityiseltä

Kun ostat auton yksityiseltä henkilöltä, on tärkeää tehdä taustatutkimusta ja tarkastaa auto huolellisesti ennen ostopäätöksen tekemistä. Käy läpi auton huoltokirja, varmista, että auton tekninen kunto on hyvä ja selvitä auton historian tiedot Trafin rekisteristä. Älä unohda myös tutkia markkinoiden hintatasoa, jotta et maksa liikaa autostasi.

Autolainan kilpailuttaminen on tärkeää, jotta saat parhaan mahdollisen rahoituksen käytetyn auton hankintaan. Suosittelemme kilpailuttamaan autolainaa Autonrahoitus.com -palvelussa, joka tarjoaa mahdollisuuden kilpailuttaa autolainaa jopa 60 000 euroon asti 1 – 15 vuoden laina-ajalla. Lainatarjouksia voi saada, jos:

 • Luottotiedot ovat kunnossa
 • Olet vähintään 18-vuotias
 • Sinulla on säännölliset tulot

Lainapäätös tehdään nopeasti ja autolainaa voi saada tilille jopa samana päivänä tai korkeintaan muutaman päivän sisällä.

Yksityisen myyjän kanssa kannattaa tehdä kauppakirja, joka sisältää ainakin seuraavat tiedot:

 • Myyjän ja ostajan yhteystiedot
 • Auton rekisterinumero, merkki ja malli
 • Myyntihinta ja maksutapa
 • Vastuun jakautuminen esimerkiksi vakuutuksista ja veroista
 • Mahdollinen in-ulkomainen auton takuu

Muista myös tehdä omistajanvaihdos Trafin palvelussa viimeistään seitsemän päivän sisällä kaupanteosta, jotta auton rekisteriotteeseen tulevat oikeat omistajatiedot.

Auton maksaminen liikkeessä

Auton maksaminen liikkeessä voi tapahtua monin eri tavoin. Voit maksaa auton kerralla käteisellä tai käyttää osamaksua, mikä mahdollistaa auton maksamisen useammassa erässä.

Autonrahoitus.com on palvelu, joka auttaa sinua kilpailuttamaan autolainaa helposti ja nopeasti. Palvelun avulla voit kilpailuttaa lainaa jopa 60 000 euroon asti, ja voit valita laina-ajan väliltä 1-15 vuotta. Lainan saamisen ehtoina on, että luottotietosi ovat kunnossa, olet vähintään 18-vuotias, ja sinulla on säännölliset tulot.

Lainapäätös tehdään heti, ja rahoitus voi olla tililläsi jopa samana päivänä tai korkeintaan muutaman päivän sisällä. Tämän ansiosta voit nopeasti ja huolettomasti maksaa auton liikkeessä ja pääset nauttimaan uudesta autostasi mahdollisimman pian.

Kun olet saanut parhaan mahdollisen lainatarjouksen Autonrahoitus.com-palvelusta, voit käyttää sitä auton maksamiseen liikkeessä. Autoliikkeen myyjä auttaa sinua sopivan rahoitusvaihtoehdon valinnassa, ja voit allekirjoittaa sopimuksen paikan päällä. Muista kuitenkin aina tarkistaa sopimuksen ehdot huolellisesti ennen allekirjoittamista.

Käyttämällä Autonrahoitus.com-palvelua autolainan kilpailutukseen, voit olla varma, että saat parhaan mahdollisen rahoituksen uuden autosi hankintaan. Näin voit maksaa auton liikkeessä helposti ja nopeasti ilman turhia viivytyksiä.