Auton vaihto halvempaan - Lue miten rahoitetun auton myynti onnistuu!

Auton vaihto halvempaan on helppoa näillä vinkeillä. Lue vinkit alhaalta. Voit halutessasi kilpailuttaa uuden autorahoituksen palvelumme avulla.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhteistyökumppanit

Auton vaihto halvempaan

Auton vaihtaminen halvempaan on usein tarpeellista rahoituksen tai muun elämäntilanteen muutoksen vuoksi. Auton vaihtamiseen halvempaan on olemassa useita tapoja, kuten autoliikkeissä vaihtaminen tai suora kauppa yksityishenkilöiden välillä. Kalliimman auton vaihto halvempaan onnistuu myös, kun rahoitus on kyseessä, mutta silloin vaaditaan usein lisärahoitusta auton loppuvelan lunastamiseen.

Ennen kuin päätät vaihda autosi halvempaan, on tärkeää selvittää sopiva vaihtoauto ja arvioida sen hankintakustannukset. Harkitse myös autolainan kilpailuttamista, sillä eri pankit ja rahoituslaitokset tarjoavat monentyyppisiä lainaratkaisuja. Autonrahoitus.com on hyvä palvelu autolainan kilpailuttamiseen. Palvelun avulla voit kilpailuttaa lainaa jopa 60 000 euroon asti 1 – 15 vuoden laina-ajalla.

Autonrahoitus.com vaatii, että luottotietosi ovat kunnossa, olet vähintään 18-vuotta vanha ja sinulla on säännölliset tulot. Lainapäätöksen saat heti, ja rahoitus tilille jopa samana päivänä tai korkeintaan muutaman päivän sisällä.

Tarkastele eri vaihtoehtoja auton vaihdon suhteen ja keskustele vaihtotarjouksista autoliikkeen kanssa. Muista myös varautua mahdollisiin lisäkustannuksiin, kuten vakuutuksiin, rekisteröintiin ja veroihin. Auton vaihtaminen halvempaan voi olla viisas päätös, joka säästää rahaa pitkällä aikavälillä.

Miten myydä auto jossa rahoitus?

Lue alhaalta vinkit auton myymiseen, jossa on vielä rahoitusta jäljellä.

Rahoitusyhtiön auton myynti ja vaihto

Jos haluat vaihtaa rahoitusyhtiön auton halvempaan, ensimmäinen askel on löytää sopiva auto autoliikkeen valikoimista. Ota yhteyttä myyjäliikkeeseen ja pyydä vaihtotarjous kalliimman auton vaihto halvempaan autoon. Autokauppa etenee yllä esitettyä kaavaa mukaillen.

Voit harkita Autonrahoitus.com-palvelun käyttöä autolainan kilpailuttamiseksi. Palvelun avulla voit kilpailuttaa autolainaa jopa 60 000 euroon asti 1-15 vuoden laina-ajalla. Autolainaa voi saada, jos luottotiedot ovat kunnossa, olet vähintään 18-vuotias ja sinulla on säännölliset tulot. Lainapäätös tehdään heti, ja autolainaa voi saada tilille jopa samana päivänä tai korkeintaan muutaman päivän sisällä.

Auton myynti rahoituksen aikana

Voit myydä autosi, vaikka rahoitus olisi vielä maksamatta. Tällöin autoliike maksaa loppuvelan puolestasi rahoitusyhtiöön. On kuitenkin tärkeää suorittaa velan maksu kokonaan ennen auton vaihtoa uuteen tai halvempaan.

Velkaa enemmän kuin auton arvo

Jos autosi velka on suurempi kuin auton nykyinen arvo, tilanne voi olla hankala, ja sinun tulee neuvotella rahoitusyhtiön kanssa rahoitusyhtiön auton vaihto halvempaan. Saatat joutua maksamaan erotus summan omasta taskustasi tai neuvotella uudesta maksusuunnitelmasta rahoitusyhtiön kanssa.

Velallisen auton vaihto

Jos sinulla on velallinen auto ja haluat vaihtaa sen halvempaan, sinun tulee ottaa huomioon auton loppuvelan määrä. Varmista, että loppuvelka maksetaan kokonaan ennen auton vaihtoa. Muussa tapauksessa saatat joutua maksamaan ylimääräisiä kuluja tai neuvottelemaan uudesta maksusuunnitelmasta rahoitusyhtiön kanssa.