Autoja myynnissä - Löydä parhaat paikat missä myydään autoja!

Lue alhaalta vinkit joiden avulla löydät parhaat paikat missä on myynnissä autoja. Halutessasi voit kilpailuttaa lainatarjouksia jopa 60 000 € asti 1 - 15 vuoden laina-ajalla.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhteistyökumppanit

Parhaat paikat löytää autoja myynnissä

Lue alhaalta mistä löydät parhaat paikat ostaa autoja.

Autoliikkeet

Suomessa on monia hyviä autoliikkeitä, joista löytyy laaja valikoima autoja myynnissä. Tunnettuja autoliikkeitä ovat esimerkiksi Tori Autot ja Nettiauto, mutta myös pienemmät paikalliset liikkeet voivat olla oikea paikka löytää unelmiesi auto. Vertaile eri autoliikkeiden tarjontaa, ja muista kilpailuttaa autolainasi esimerkiksi autonrahoitus.com-palvelulla, joka on helppo ja nopea tapa vertailla eri lainantarjoajien ehtoja.

Myydään autoja ilmoitukset

Yksityiset myyjätkin myyvät autoja. Tällöin voit löytää myydään autoja-ilmoituksia esimerkiksi Autotie.fi  -sivustolta. Yksityisten myyjien kohdalla kannattaa olla tarkkana auton kunnon suhteen ja mahdollisesti pyytää apua asiantuntijalta auton tarkastuksessa.

Muista, että kun etsit autoa myynnissä, on tärkeää ottaa huomioon omat tarpeesi ja toiveesi. Auton valinnassa kannattaa tyypillisesti ottaa huomioon seuraavat asiat:

  • Budjetti: Mieti kuinka paljon olet valmis maksamaan autosta sekä maksuajan pituus.
  • Tyyppi: Valitse auton tyyppi sen perusteella, mihin tarkoitukseen sitä tarvitset.

Kun löydät sopivan auton, vieraile autonrahoitus.com-palvelussa kilpailuttaaksesi autolainasi. Palvelun avulla voit helposti löytää parhaan lainatarjouksen omiin tarpeisiisi ja tehdä autokaupasta sujuvampaa. Autonrahoitus.com pystyy kilpailuttamaan lainatarjouksia jopa 60 000 € asti 1 – 15 vuoden laina-ajalla. Onnistuneen autokaupan jälkeen muista hoitaa vakuutukset ja rekisteröinti kohdalleen!

Käytettyjen autojen kauppa netissä

Internet on tehnyt käytettyjen autojen ostamisesta ja löytämisestä helppoa ja vaivatonta. Nettiauton ja AutoUncle-sivustojen kaltaiset markkinapaikat ovat loistavia paikkoja löytää laaja valikoima käytettyjä autoja ja vertailla hintoja. Käytettyjen autojen ostaminen netistä tarjoaa mahdollisuuden vertailla autoliikkeiden ja yksityisiltä myyjiltä saatavilla olevia vaihtoehtoja.

Autoliikkeet

Autoliikkeet tarjoavat laajan valikoiman käytettyjä autoja, usein takuulla ja huoltohistorialla. Autoliikkeiden valikoimasta löytyy monenlaisia automerkkejä ja malleja, joten jokaiselle löytyy varmasti sopiva auto. Ostaessasi käytettyä autoa autoliikkeestä, voit luottaa siihen, että auto on tarkistettu ja huollettu ennen myyntiä.

Ennen ostoa kannattaa vertailla eri autoliikkeiden tarjouksia ja kilpailuttaa hintoja. Näin voit varmistua, että saat parhaan mahdollisen hinnan ostamallesi autolle.

Mikäli päädyt ostamaan käytetyn auton, on hyvä huomioida myös autolainan kilpailuttaminen. Autonrahoitus.com -palvelun avulla voit kilpailuttaa autolainaa jopa 60 000 euroon asti 1 – 15 vuoden laina-ajalla. Autolainaa voi saada, jos luottotiedot ovat kunnossa, olet vähintään 18-vuotias ja sinulla on säännölliset tulot. Lainapäätös tehdään heti, mutta autolainaa voi saada tilille jopa samana päivänä tai korkeintaan muutaman päivän sisällä.

Kun löydät sinulle sopivan auton, muistathan tarkistaa auton kunnon, kilpailuttaa autolainan ja huomioida ylimääräiset kustannukset, kuten vakuutukset ja rekisteröinti.

Vaihtoautojen myynti

Suomessa on useita vaihtoehtoja, kun etsit vaihtoautoja myytävänä. Esimerkiksi Nettiauto ja Auto1.fi tarjoavat laajan valikoiman vaihtoautoja yksityisiltä myyjiltä ja autoliikkeiltä. Voit vertailla eri merkkejä, malleja ja hintaluokkia löytääksesi sopivimman auton tarpeisiisi.

Jos olet kiinnostunut rahoittamaan auton ostoa, sinun kannattaa tutustua autonrahoitus.com-palveluun. Palvelun avulla voit kilpailuttaa autolainaa jopa 60 000 euroon asti 1 – 15 vuoden laina-ajalla. Autolainaa voi saada, jos luottotiedot ovat kunnossa, olet vähintään 18-vuotias ja sinulla on säännölliset tulot. Lainapäätös tehdään heti, ja autolainaa voi saada tilille jopa samana päivänä tai korkeintaan muutaman päivän sisällä.

Muista, että vaihtoauton löytäminen ja ostaminen voi olla helppoa ja nopeaa, kun tiedät, mitä etsit ja mistä etsiä. Tässä muutama vinkki, jotka auttavat sinua löytämään sopivan vaihtoauton:

  • Selvitä budjettisi ja mieti, minkä hintaluokan autoa etsit.
  • Tutustu eri automerkkeihin ja malleihin, jotta tiedät, mitkä niistä sopivat parhaiten tarpeisiisi.
  • Tarkista auton kunto huolellisesti ennen ostopäätöksen tekemistä.
  • Vertaile eri rahoitusvaihtoehtoja löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan ratkaisun.

Onnea matkaan vaihtoauton etsinnässä!